Rólam

Szeretné lakását, irodáját, üzletét, épülő ingatlanát Feng Shui-lag energetizálni, és/vagy a komplett tértisztítást elvégeztetni? Feltérképezem a különböző életterületeket, az ezek alatt futó földsugárzások minőségét, ajánlatot teszek az orvoslási lehetőségekre. Továbbá közösen aktivizáljuk az életterületeket, a megrendelő írásbeli anyagot is kap!

Az Én Feng Shui-m

1992-ben kaptam kézhez az első, angol nyelvű Feng Shui könyvemet. Elbűvölt a lehetőség, hogy néhány egyszerű praktikával már harmonikusabbá tehetem életemet.
2000 őszén átléptem korlátaimat, melynek eredményét a képre kattintva tekintheti meg: 2000-ben kapott oklevelem

2006-2007-ben újabb mesterkurzust végeztem, hogy felfrissítsem a tudásomat, s tapasztalatcserének sem volt utolsó.
2007-ben kapott mester oklevelem

Miben tudok segítséget nyújtani?

  • házak, lakások energetizálása
  • irodák, üzletek energetizálása, anyagi és szellemi fellendülés elősegítése
  • épülő ingatlanok ideális tervrajzának elkészítésében és a megfelelő telek kiválasztásában tanácsadás
  • tértisztítás (Feng Shui térrendezés nélkül)

Feng Shui térrendezés - Hogyan történik?

Általában két alkalommal, személyesen találkozom megrendelőimmel, és az ingatlan betájolása mellett, komoly figyelmet fordítok a megrendelő életében felmerülő problémáknak, hogy - többek közt - ezekre is megoldást találjunk. Feltérképezem a különböző életterületeket, az ezek alatt futó földsugárzások minőségét, ajánlatot teszek az orvoslási lehetőségekre. Továbbá aktivizáljuk az életterületeket, a megrendelő komplett anyagot kap írásban is, és folyamatos kapcsolattartást biztosítok még 3-6 hónapig, a később felmerülő kérdések megbeszélésére!

Tértisztítás - Hogyan történik?

Egy alkalommal látogatok el abba az ingatlanba, ahol egy aktív és kétoldalú (!) kommunikáció mellett feltérképezem a lakást / házat / üzletet, elvégzem a tértisztítást, melyhez a keleten használt, teljesen hagyományos eszközöket használom: só, gyertya, füstölő, csengő, virágok. A pangó energiák kiváló ellenszere a tértisztítás technikája, melynek részleteit, trükkjeit megosztom a megrendelővel is a helyszínen.

Feng Shui referenciák:

Az elmúlt 13 évben több mint 270 magántulajdonú lakás, illetve ház Feng Shui energetizálását végeztem el, megrendelőim teljes megelégedésére.
Számos iroda, többek közt a Nők Lapja Café, a Kulináris Világ és a Siesta Travel mindennapjait könnyítettem meg.
Megrendelőim között szerepelt már állatorvosi rendelő, több utazási iroda, cukrászdák, autósiskola, kisebb-nagyobb irodák, üzletek, de én tettem kellemesebbé Gáspár Győzike és családja őrületes életét is az RTL Klub segítségével.
Az eddigi legnagyobb kihívást az az 58 ház, valamint egy irodaépület jelentette, melyek teljes tervrajzának elkészítésében részt vettem, s nem utolsó sorban a megfelelő telkeket is az én segítségemmel választották ki a leendő tulajdonosok.
A kaliforniai East Bay területén eddig 29 családi ház térrendezésére kértek fel, de jártam már Tunéziában, Ausztriában, Szlovákiában, Szlovéniában is ugyanezen ok miatt.